НАШАТА ЦЕЛ

Добредојде во Визијата за Македонија!
Штом си овде, имаш визија.
Штом сме заедно овде, заедно градиме модерна и европска Република Македонија.

Почитувани граѓани,
Нашата визија за Македонија е општество на слободни и еднакви граѓани.
Спокојни, економски стабилни семејства придонесуваат за економски стабилна држава.
Успешни домашни мали и средни претпријатија, обезбедуваат пристојна работа.
Од модерни градинки, училишта, факултети, нашите деца излегуваат насмеани и среќни.
Од опремени амбуланти и клиники достапни за сите, излегуваме сигурни за своето здравје.
Дишиме чист воздух во здрава животна средина.
Никој не е гладен, напуштен и без покрив над главата.
Нашата држава е нашиот дом.

Со едно клик и Ти учествуваш во обновата на Македонија.
Кажи ја твојата визија.
Приклучи се!

Како? Кликни тука.

Сограѓани,
Ова не е повик да се приклучите на СДСМ.
Ова е можност.
Си помагаме себе си, на нашите деца! Заедно и помагаме на Македонија.
Се приклучувам!

контакт: priklucise@outlook.com